Messe Düsseldorf

Uradni zastopnik za Slovenijo.

Düsseldorfski sejem ponuja novinarjem vse za njihovo učinkovito in udobno delo tako doma kot na sejmih. O vsaki prireditvi in o samem podjetju so na voljo številne informacije (obvestila za javnost), v foto in video arhivu pa boste našli bogat izbor posnetkov, s katerimi lahko opremite svoje članke in oddaje.

Obvestila za javnost so vedno na voljo najmanj v angleškem in nemškem jeziku. Če potrebujete informacije v slovenščini, nas, prosimo, pokličite.

Novinarsko središče je opremljeno z računalniki, telefoni in telefaksi, naši sodelavci pa vam bodo z veseljem pomagali pri iskanju sogovornikov in pri vsem, kar potrebujete za svoje delo in bivanje v Düsseldorfu. Podobno velja tudi v drugih mestih, kjer Düsseldorfski sejem organizira svoje prireditve. V udobnem in prijetnem okolju se boste lahko tudi odpočili, se srečali s kolegi z vsega sveta in se okrepčali v prijetni restavraciji. V novinarskem središču so poleg fotografskega gradiva in obvestil za javnost na voljo tudi informacije tistih razstavljavcev, ki pri svojih nastopih ne pozabijo na novinarje in za njih pripravijo mape z gradivom o svojem podjetju ter izdelkih in storitvah.

Na sejmih so pogosto organizirani vodeni ogledi za novinarje, na spletnih straneh sejma in v novinarskem središču pa boste našli informacije o vseh novinarskih konferencah in drugih dogodkih, ki jih organizirajo razstavljavci v času sejma. Pred večino sejmov organizira Düsseldorfski sejem vrsto novinarskih konferenc po vsem svetu.

Za obisk sejma se je treba akreditirati. Vljudno vas prosimo, da si preberete pravila o izdajanju akreditacij. Düsseldorfski sejem si pridržuje diskrecijsko pravico, da akreditacije ne izda.

Želite biti prvi obveščeni o novih sejmih?

Prijavite se na naše e-novice in spremljajte najnovejša obvestila in dogajanja.

Hvala za prijavo!

{{ errors.first('email') }}
{{ errors.first('terms') }}